Message Tile Missing Exception


#1

I’m getting the error message when trying to download images from Sentinel 2 (L1C), as of 07/11/2018.

If run: sentinelhub.aws --tile *T22KGV 2018-11-21
return:
File “/home/user/.local/lib/python3.6/site-packages/sentinelhub/aws.py”, line 542, in get_aws_index
tile_info_list = get_tile_info(self.tile_name, self.datetime, all_tiles=True)
File “/home/user/.local/lib/python3.6/site-packages/sentinelhub/opensearch.py”, line 70, in get_tile_info
raise TileMissingException
sentinelhub.opensearch.TileMissingException

Other cases:

product_id
S2B_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181130T171242_A009059_T22LBM_N02.07
S2B_OPER_MSI_L1C_TL_EPAE_20181201T133758_A009073_T23MMM_N02.07
S2B_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181121T150733_A008930_T22KGV_N02.07
S2A_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181129T150953_A017953_T22KGF_N02.07
S2B_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181127T151333_A009016_T22KDE_N02.07
S2A_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181129T150953_A017953_T22KFE_N02.07
S2A_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181129T150953_A017953_T22KFU_N02.07
S2B_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181121T150733_A008930_T23LLH_N02.07
S2A_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181129T150953_A017953_T22KEF_N02.07
S2B_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181127T151333_A009016_T22LCK_N02.07
S2B_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181121T150733_A008930_T23LLG_N02.07
S2A_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181122T152111_A017853_T22KDF_N02.07
S2A_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181122T152111_A017853_T22KDE_N02.07
S2B_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181121T150733_A008930_T23LME_N02.07
S2A_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181126T145648_A017910_T22KFV_N02.07
S2A_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181129T150953_A017953_T22KFG_N02.07
S2A_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181126T145648_A017910_T22KFU_N02.07
S2B_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181121T150733_A008930_T23LKD_N02.07
S2B_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181121T150733_A008930_T22KFV_N02.07
S2B_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181127T151333_A009016_T22LCL_N02.07
S2A_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181122T152111_A017853_T22KEF_N02.07
S2B_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181121T150733_A008930_T22LHJ_N02.07
S2B_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181121T150733_A008930_T23LLC_N02.07
S2B_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181130T171242_A009059_T22LCK_N02.07
S2B_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181130T171242_A009059_T22LBL_N02.07
S2A_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181202T152025_A017996_T22KDE_N02.07
S2A_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181126T145648_A017910_T22KGV_N02.07
S2A_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181129T150953_A017953_T22KEA_N02.07
S2A_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181129T150953_A017953_T22KEV_N02.07
S2A_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181129T150953_A017953_T22LHJ_N02.07
S2A_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181129T150953_A017953_T22KGG_N02.07
S2B_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181121T150733_A008930_T23MLM_N02.07
S2A_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181129T150953_A017953_T22KDF_N02.07
S2B_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181127T151333_A009016_T22KEE_N02.07
S2A_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181202T152025_A017996_T22KEF_N02.07
S2B_OPER_MSI_L1C_TL_EPAE_20181201T133758_A009073_T23MNM_N02.07
S2A_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181122T152111_A017853_T22KEE_N02.07
S2B_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181127T151333_A009016_T22KEF_N02.07
S2B_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181130T171242_A009059_T22LCM_N02.07
S2B_OPER_MSI_L1C_TL_EPAE_20181201T133758_A009073_T23MLN_N02.07
S2A_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181129T150953_A017953_T23LKD_N02.07
S2A_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181122T152111_A017853_T22KCE_N02.07
S2A_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181202T152025_A017996_T22KEE_N02.07
S2B_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181130T171242_A009059_T22LCL_N02.07
S2A_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181129T150953_A017953_T22KDE_N02.07
S2B_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181127T151333_A009016_T22KCE_N02.07
S2A_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181129T150953_A017953_T22KFV_N02.07
S2B_OPER_MSI_L1C_TL_SGS__20181121T150733_A008930_T23MMM_N02.07

Is it possible to check the reason for this error?


#2

Hi @ti1,

It seems that there is a problem on Sentinel Hub Opensearch service which is a public endpoint for querying info about Sentinel-2 tiles. From 8th of November onward the data is missing on Opensearch.

We are looking into the problem and will let you know when it is fixed. Thanks for raising this issue.


#3

The problem has been fixed on the Sentinel Hub Opensearch service. If you run your code again it should work now.


#4

Thanks, I’m restarting the service, but I tested it and some images returned without the exception.